Ηνωμένο Βασίλειο: Aυτός είναι ο πιο νέος τροχονόμος (φωτό)

Ηνωμένο Βασίλειο: Aυτός είναι ο πιο νέος τροχονόμος (φωτό)

Ο Χάρι Κάνελ είναι ο νεαρότερος τροχονόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλα ξεκίνησαν την στιγμή όπου η αγαπημένη του γάτα έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Από εκείνη τη στιγμή, ο Χάρι έδωσε μία υπόσχεση στον εαυτό του, να γίνει ο τοπικός άρχοντας του νόμου.

Οπλισμένος με ένα γιλέκο αρκετά ευδιάκριτο και μία πινακίδα με την ένδειξη «Αργά- παιδιά και ζώα», ο Χάρι στέκεται στο πλάι του δρόμου, έχοντας οπτική επαφή με τους περαστικούς οδηγούς.

Η μητέρα του Χάρι, Κλερ, δημοσίευσε την ιστορία του γιού της, μαζί με τις ανάλογες φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία προσέλκυσαν την προσοχή του αστυνομικού τμήματος του Norfolk.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν δύο αξιωματικοί επαίνεσαν τις προσπάθειές του νεαρού τροχονόμου και τον άφησαν να δοκιμάσει ένα πραγματικό ραντάρ χειρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.