ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Αυγενάκης: «Τα Dirt Games είναι ένας θεσμός που δημιουργεί νέα ταλέντα και οδηγούς υψηλού επιπέδου»

Λ.Αυγενάκης: «Τα Dirt Games είναι ένας θεσμός που δημιουργεί νέα ταλέντα και οδηγούς υψηλού επιπέδου»

Το Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός συνομίλησε με οδηγούς αγώνων ανάμεσά τους με τον Βέλγο οδηγό Ράλι, Thierry Neuville, μηχανικούς και τεχνικάb επιτελεία που προπονούνταν, ενώ παράλληλα παρακολούθησε δοκιμές εξέλιξης χωμάτινου μονοθεσίου.

Ο κ. Αυγενάκης κάθισε στο μπάκετ του συνοδηγού και πήρε μια γεύση αγωνιστικής οδήγησης. Ο τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού των EKO Racing Dirt Games, Γιώργος Ζυμαρίδης οδήγησε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ο υφυπουργός έδειξε ψύχραιμος ακόμη και η χωμάτινη φόρμουλα «ντριφτάριζε» στο χώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Πιστεύουμε στο ελληνικό motorsport και βρίσκομαι εδώ για στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για έναν θεσμό που δημιουργεί νέα ταλέντα, που βγάζει οδηγούς υψηλού επιπέδου και διεθνούς κλάσης.Το Διαδρόμιο αποτελεί την βάση των EKO Racing Dirt Games, ενός θεσμού που συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία νέων ταλέντων στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, μια που τα Crosscars αποτελούν παγκοσμίως την βάση της πυραμίδας εξέλιξης των νέων. Διαπίστωσα από πρώτο χέρι, την αδρεναλίνη αλλα και την απόλυτη ασφάλεια που σου προσφέρει αυτή η μορφή των αγώνων, συνοδηγώντας με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού Γιώργο Ζυμαρίδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.