ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρίσι: Χρεώθηκε με 170.392 ευρώ για τέσσερις ώρες στάθμευσης σε πάρκινγκ

Παρίσι: Χρεώθηκε με 170.392 ευρώ για τέσσερις ώρες στάθμευσης σε πάρκινγκ

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας Γάλλος οδηγός όταν είδε τα χρήματα που έπρεπε να πληρώσει για να πάρει το αυτοκίνητό του από ένα πάρκινγκ στο Παρίσι, ύστερα από τέσσερις ώρες στάθμευσης.

Το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα τον χρέωσε με περίπου 42.500 ευρώ την ώρα, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να ανέλθει στα 170.392 ευρώ. Ο 62χρονος κατάλαβε αμέσως πως έχει γίνει λάθος, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να καταφέρει να βρει άκρη και να πάρει πίσω το αυτοκίνητό του, καθώς εκείνη τη στιγμή στο χώρο στάθμευσης δεν υπήρχε κάποιος υπάλληλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έφθασα το περασμένο Σάββατο (19/09), περίπου το μεσημέρι, στο Παρίσι. Έφυγα την ίδια ημέρα, περίπου στις 16:00. Για τέσσερις ώρες στάθμευσης το σύστημα πληρωμών μού ζήτησε 170.392 ευρώ!», εξήγησε ο άτυχος Γάλλος. «Υπήρξε πρόβλημα στο σύστημα», αρκέστηκε να δηλώσει η εταιρία διαχείρισης του πάρκινγκ, που εν τέλει χρέωσε με 15,90 ευρώ τον οδηγό του αυτοκινήτου, καθώς αυτό ήταν το ποσό που έπρεπε εξ αρχής να πληρώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.