ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Τζόρνταν: Σκέψεις για δημιουργία ομάδας για τους αμερικανικούς αγώνες Nascar

Μ.Τζόρνταν: Σκέψεις για δημιουργία ομάδας για τους αμερικανικούς αγώνες Nascar

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει ήδη εμπλακεί με τα οικονομικά συλλόγων στο NBA και στο μπέιζμπολ, όμως πλέον στο μυαλό του υπάρχει η σκέψη για δημιουργία ομάδας που θα συμμετάσχει στο Nascar.

Μπορεί το επιχειρηματικό δαιμόνιο του «Air» να τον έχουν φέρει στη θέση 1.001 στη λίστα του Forbes με περιουσία που αγγίζει τα 2,1 δισ. δολάρια, ωστόσο δεν σταματά εκεί. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNBC ο Τζόρνταν θα δημιουργήσει μία νέα ομάδα που θα συμμετέχει με αυτοκίνητο στους αμερικανικούς αγώνες Nascar.

Ο οδηγός Ντένι Χάμλιν αποκάλυψε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης πως οι δύο τους θα είναι συνεργάτες σε αυτό το νέο εγχείρημα. Στην ομάδα «Τζόρνταν και Χάμλιν» οδηγός θα είναι ο Μπούμπα Γουάλας, που είναι ο μοναδικό μαύρος οδηγός στο Nascar.

Ο Μπρετ Μπόιλ, καθηγητής μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Saint Louis, επαίνεσε τον Τζόρνταν για τη συμμετοχή του στο Nascar και πρόσθεσε ότι η συνεργασία Τζόρνταν και Γουάλας θα μπορούσε να αποτελεί πρότυπο όπως αυτό του Τάιγκερ Γουντς στο γκολφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν βλέπεις κάποιον σαν τον Τζόρνταν σε ένα άθλημα, τότε αρχίζουν να σκέφτονται τον εαυτό τους σε αυτό το άθλημα, κάνοντας το πιο δημοφιλές», είπε ο Μπόιλ. «Η κίνηση του Τζόρνταν μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον των μειονοτήτων για το Nascar», κατέληξε ο Μπόιλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.