ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητό σας

Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητό σας

Αν ανήκεις σε εκείνους που τηρούν «κατά γράμμα» τα προγραμματισμένα σέρβις του αυτοκινήτου, τότε σίγουρα έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου αν τυχόν εμφανίσει πρόβλημα το αυτοκίνητό σου.

​Αν όμως, ανήκεις στην κατηγορία όσων αφήνουν παραπίσω τα σέρβις ή δεν πολυασχολούνται με διάφορους ήχους και ενδείξεις, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί μπορεί να το πληρώσεις πιο ακριβά απ’ ό,τι φανταζόσουν.

Υπάρχουν, δε, κάποια σημάδια στο αυτοκίνητο που δεν πρέπει να αγνοήσεις:

1. Ο κινητήρας… ρετάρει

Ακόμη κι αν νομίζεις ότι είναι στο μυαλό σου κάποιος δισταγμός του κινητήρα, μην αμελήσεις να το ελέγξεις. Μπορεί να οφείλεται ακόμη και σε κακή ποιότητα του καυσίμου αλλά καλό είναι να το πας σε ένα συνεργείο για να επιβεβαιωθείς.

2. Δεν αλλάζει ταχύτητα πάντα με την πρώτη

Το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι ιδέα σου αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη μετάδοση κιβωτίου ταχυτήτων. Είναι μια συνηθισμένη ένδειξη προβλήματος το να μην μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα. Και σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι μηχανικό…

3. Προτίμηση στη μία πλευρά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν παρατηρείς ότι το αυτοκίνητο τείνει να τραβάει όπως λέμε κυρίως προς τη μία πλευρά, όταν οδηγείς στην ευθεία και σε επίπεδο οδόστρωμα τότε κάτι δεν πάει καλά. Είναι η βασική ένδειξη ότι οι τροχοί χρειάζονται ευθυγράμμιση. Τσέκαρέ το.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.