ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η νέα BMW X2 M Mesh Edition

Η νέα BMW X2 M Mesh Edition

Όταν ένα αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο με μεράκι και οι σχεδιαστές η οι μηχανικοί έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες το αποτέλεσμα ικανοποιεί ακόμη και τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς αγοραστές.

Η νέα BMW X2 M Mesh Edition φέρνει κάτι νέο στην κατηγορία Sports Activity Coupé (SAC). Βασισμένη στην M Sport X, χρησιμοποιεί σχεδιαστικά στοιχεία και αποκλειστικό εξοπλισμό για να προσελκύσει τους πελάτες που ανήκουν σε ένα νεανικό target group και αναζητούν τη λεπτομέρεια.

Το λανσάρισμα στην αγορά της X2 M Mesh Edition, προγραμματίζεται για τον επόμενο μήνα.

Μοναδική εμφάνιση με μάσκα νεφρών BMW Μ σε High‑gloss Black με έντονο, τρισδιάστατο πλέγμα, εμπνευσμένο από αγωνιστικά αυτοκίνητα, και νέο χρωματισμό Frozen Black-Brown metallic, ως στοιχείο ταυτότητας. Απόχρωση mocha στα ένθετα του προφυλακτήρα, στον διάκοσμο των μαρσπιέ και στα τόξα των θόλων των τροχών.

Νέες αεροδυναμικές ζάντες M σε διάσταση 19 και 20-ιντσών με ένθετα ασορτί με τα αυτοκόλλητα.

Η M Mesh Edition υιοθετεί τη νέα σχεδίαση εμπρός τμήματος της υπόλοιπης οικογένειας X2, με απέριττες επιφάνειες και προβολείς LED με ενσωματωμένο φωτισμό δυσμενών καιρικών συνθηκών. Προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive LED με λειτουργία matrix τεσσάρων τμημάτων για τη μεγάλη σκάλα και φώτα BMW Individual Shadowline διατίθενται προαιρετικά. Νέο στοιχείο είναι η προβολή ενός λογοτύπου X2 από τον εξωτερικό καθρέπτη του οδηγού, ως τμήμα του βασικού πακέτου φωτισμού.

BMW Individual High-gloss Shadow Line με περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως πλαίσιο μάσκας νεφρών M και πλαίσιο λογοτύπου της πίσω πόρτας σε High-gloss Black, και απολήξεις εξαγωγής σε Black Chrome.

Στάνταρ διχρωμία στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα M με ενσωματωμένα προσκέφαλα και δερμάτινη επένδυση Dakota σε εντυπωσιακό Mocha και Anthracite Alcantara. Εντυπωσιακές Πορτοκαλί ραφές κοσμούν τα καθίσματα, τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα. Πατάκια με Πορτοκαλί περίγραμμα και μαρσπιέ με λογότυπο “Edition”.

Διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Aluminium Hexagon Anthracite, επένδυση οροφής BMW Individual σε σπορ Anthracite, πεντάλ M από ανοξείδωτο ατσάλι, υποπόδιο οδηγού M, δερμάτινο τιμόνι M και κλειδί αυτοκινήτου με αποκλειστικό αναγνωριστικό M περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό. Αυτοκίνητα με μηχανικό κιβώτιο έχουν επιλογέα ταχυτήτων με το έμβλημα M.

Διατίθεται με τα εξής κινητήρια σύνολα:

*Τρεις κινητήρες diesel από 110 kW (150 hp) – 170 kW (231 hp)

*Δύο βενζινοκινητήρες με 100 kW (136 hp) και 131 kW (178 hp)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Μία plug-in υβριδική έκδοση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.