ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προληπτική ανάκληση για 124 Volkswagen Tiguan R-Line στην Ελλάδα

Προληπτική ανάκληση για 124 Volkswagen Tiguan R-Line στην Ελλάδα

Μάλλον η κόλλα δεν ήταν τόσο καλή και σε ορισμένες περιπτώσεις «χάθηκε» η αεροτομή στα Volkswagen Tiguan R-Line παραγωγής Νοέμβριος 2019. Τα αλλεπάλληλα κρούσματα ξεκολλήματος της αεροτομής προβλημάτισαν τους επικεφαλής της VW αλλά και τρόμαξαν τους ιδιοκτήτες των Tiguan R-Line.

Η Volkswagen έχει ανακαλέσει 34.000 Tiguan R-Line για να γίνει έλεγχος και τοποθέτησης νέας αεροτομής. Είναι δυσφήμιση στην γερμανική εταιρία αυτή η αβλεψία. σε πακέτο παγκοσμίως λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος. Στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα ωστόσο η εταιρεία Kosmocar A.E. ζήτησε από του 124 ιδιοκτήτες Tiguan R-Line να περάσουν από τους εξουσιοδοτημένους ντήλερ της προκειμένου να μπούν στα σπόιλερ οροφής δύο βίδες για να μην ξεκολλήσει η αεροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι μια πρόχειρη λύση και δεν είναι δυνατόν να τρυπάς το αυτοκίνητό σου για να μη χάσεις την αεροτομή. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα οφείλεται πιθανότητα από τη κακή ποιότητας κόλλα που χρησιμοποίησαν στο εργοστάσιο κατασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.