To 2021 θα κυκλοφορήσει το MICHELIN e.PRIMACY

To 2021 θα κυκλοφορήσει το MICHELIN e.PRIMACY

Εδώ και 30 χρόνια οι σχεδιαστές αλλά και αυτοί εξελίσσουν τα ελαστικά στη Michelin έχουν τέσσερις στόχους. Καλά κρατήματα κυρίως στη βροχή, κορυφαίες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και φιλικότητα στο περιβάλλον.

Το 1992 κυκλοφόρησε το πρώτο «πράσινο» ελαστικό που είχε τη χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, που βοήθησε στη μείωση των εκπομπών CO2 και στη βελτίωση της ενεργειακής αποτελεσματικότητας.

Τριάντα χρόνια μετά τα ελαστικά έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλιση στην οδήγηση. Πρόσφατα η Michelin ανακοίνωσε ότι το επαναστατικό e.PRIMACY θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2021 σε 56 διαστάσεις, από 15 έως 20 ίντσες και θα μπορεί να τοποθετηθεί στα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά οχήματα αλλά και σε οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο ελαστικό είναι σχεδιασμένο για αυτοκίνητα πόλης, sedan και συμπαγή SUV. Η Michelin προσφέρει χαμηλότερη αντίσταση κύλισης στην κατηγορία του, χάρη στην κορυφαία αντίσταση κύλισης. Έχει βαθμολογηθεί με "A" στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα και με "Β" στο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ελαστικά στην αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.