ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Περιπολικό – Lamborghini πιάνει 230 χλμ. μεταφέροντας νεφρό για μεταμόσχευση (βίντεο)

Ιταλία: Περιπολικό – Lamborghini πιάνει 230 χλμ. μεταφέροντας νεφρό για μεταμόσχευση (βίντεο)

Η της Ιταλίας χρησιμοποίησε μια Lamborghini Huracan για να παραδώσει έναν νεφρό από την Πάδοβα στη Ρώμη. Οι αστυνομικοί ταξίδεψαν μια απόσταση 500 χιλιομέτρων μεταξύ των δύο πόλεων με ταχύτητα μεγαλύτερη των 230 χλμ. την ώρα, όπως αναφέρει η Il Mattino di Padova.

Η αστυνομία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να πατάνε ιδιαίτερα το γκάζι ώστε να μεταφέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νεφρό. Το συγκεκριμένο όχημα προορίζεται για ταχείες μεταφορές οργάνων, πλάσματος ή εμβολίων.

Η αστυνομία αναμενόταν στο νοσοκομείο Γκεμέλι της Ρώμης από το προσωπικό του νοσοκομείου καθώς το νεφρό επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για μεταμόσχευση. Κανονικά, το ταξίδι διαρκεί περισσότερες από πέντε ώρες, αλλά χάρη στην ταχύτητα του οχήματος χρειάστηκε λίγο περισσότερο από δύο ώρες.

«Δεν χρειάζεσαι υπερδυνάμεις για να σώσεις μια ζωή. Η αλληλεγγύη, η τεχνολογία και η αποτελεσματικότητα μπορούν επίσης να βοηθήσουν» έγραψε η αστυνομία στο Twitter.

Tο συγκεκριμένο όχημα είναι εξοπλισμένο με ειδικό ψυγείο. Επιπλέον, σε αντίθεση με τις Lamborghini που πωλούνται στην αγορά, αυτό το ιταλικό αστυνομικό μοντέλο διαθέτει υπολογιστή και κάμερες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.