ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Formula 1: Έντονες αντιδράσεις για τον Ν.Μαζέπιν μετά τις εικόνες στις οποίες πιάνει το στήθος κοπέλας σε αμάξι (βίντεο)

Formula 1: Έντονες αντιδράσεις για τον Ν.Μαζέπιν μετά τις εικόνες στις οποίες πιάνει το στήθος κοπέλας σε αμάξι (βίντεο)

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Νικίτα Μαζέπιν για το βίντεο που πόσταρε στο Instagram στο οποίο ο 21χρονος Ρώσος οδηγός της Haas εμφανίζεται να ακουμπά με ακατάλληλο τρόπο μια γυναίκα στο πίσω κάθισμα ενός αμαξιού.

Ο Μαζέπιν, που θα αγωνίζεται του χρόνου μαζί με τον Μικ Σουμάχερ, διακρίνεται να κάθεται στην μπροστινή θέση ενός αμαξιού και μια κοπέλα πίσω του.

Όπως μια τιράντα από το φόρεμα της έχει λίγο χαλαρώσει, ο νεαρός οδηγός φαίνεται να βάζει το χέρι του και να της πιάνει το στήθος.

Η κοπέλα αντιδράει και του πιάνει το χέρι ενώ του κάνει και μια ακατάλληλη χειρονομία.

​Η Haas σε ανακοίνωση της καταδίκασε το περιστατικό, ενώ και ο Μαζέπιν εξέδωσε δημόσια συγγνώμη για το συμβάν.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός απασχολεί τη δημοσιότητα για εξωαγωνιστικούς λόγους.

​Το 2016 είχε αποβληθεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 καθώς είχε επιτεθεί στον Άγγλο πιλότο Κάλουμ Ίλοτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Ντμίτρι Μαζέπιν, είναι εκ των μεγαλύτερων επενδυτών της Haas.

Στο μεταξύ, η κοπέλα που άθελά της πρωταγωνίστησε και αυτή στο βίντεο με δήλωση της στα social media υποβάθμισε το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.