ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

BMW: Δέκα χρόνια βιώσιμης μετακίνησης

BMW: Δέκα χρόνια βιώσιμης μετακίνησης

Αύριο 21 Φεβρουαρίου, η BMW i γιορτάζει την επέτειο των 10 χρόνων της βιώσιμης μετακίνησης με μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον εορτασμός της επετειακής χρονιάς που ξεκινά αύριο την Κυριακή μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο https://www.bmw.com/en/innovation/bmw-i-10-year-anniversary.html

Θα γίνει μία αναδρομή στα ορόσημα της πρώτης δεκαετίας της BMW i – από τη γέννηση της μάρκας το 2011 μέχρι την BMW iX που θα λανσαριστεί σύντομα. Η δέκατη επέτειος της μάρκας BMW i θα είναι επίσης το θέμα μιας ευρέως φάσματος ενημερωτικής καμπάνιας στα άλλα κανάλια των social media του BMW Group.

Η BMW i συμβολίζει τον μετασχηματισμό της ατομικής μετακίνησης και διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στους κόλπους του BMW Group ως εργαστήριο του μέλλοντος και μοχλός καινοτομίας για όλη την εταιρεία. Η μάρκα υιοθετεί μία ολιστική προσέγγιση της βιωσιμότητας. Η τρέχουσα εξέλιξη στους μελλοντικούς τομείς D-ACES (Design, Autonomous, Connected, Electrified & Services/Shared) είναι στενά συνδεδεμένη με την BMW i.

Σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσει η παραγωγή της BMW iX , ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου και θα ακολουθήσει η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW i4, που μεταφέρει την αμιγώς ηλεκτρική οδηγική απόλαυση στη βασική κατηγορία της μάρκας – τη σπορ πολυτελή μεσαία κατηγορία – για πρώτη φορά.Και τα δύο μοντέλα υιοθετούν τεχνολογία BMW eDrive 5ης γενιάς. Αυτή θέτει νέα πρότυπα στο περιβάλλον του ανταγωνισμού όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του συστήματος ηλεκτροκίνησης και της μεγάλης αυτονομίας που επιτυγχάνεται μέσω της προηγμένης τεχνολογίας κυψελών μπαταριών.

Η ηλεκτροκίνηση θα συνεχίσει να αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στο μέλλον και θα εξελιχθεί σε σημαντικό μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης. Στόχος του BMW Group είναι να προσφέρει 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2023. Επιπλέον, το σχέδιο είναι να υπάρχουν πάνω από επτά εκατομμύρια ηλεκτροκίνητα οχήματα στους δρόμους όλου του κόσμου μέχρι το 2030, εκ των οποίων τα δύο τρίτα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Στο πλαίσιο της επέλασης της ηλεκτροκίνησης του BMW Group, η επόμενη γενιά των πολυτελών sedan της BMW Σειράς 7, για παράδειγμα, θα προσφέρεται σε μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Οι δημοφιλείς BMW Σειρά 5 και BMW X1 θα λανσαριστούν επίσης με μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.