O άτυχος άνδρας της χρονιάς – Κέρδισε Mitsubishi Evo IX και το κατέστρεψε την επόμενη ημέρα (φώτο)

O άτυχος άνδρας της χρονιάς – Κέρδισε Mitsubishi Evo IX και το κατέστρεψε την επόμενη ημέρα (φώτο)

Ένας 27χρονος Βρετανός με το όνομα Adam Griffiths θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ο πιο άτυχος άνδρας της Βρετανίας και γιατί όχι και όλου του πλανήτη.

Ο Adam κέρδισε το κόκκινο Evo IX FQ-320 την προηγούμενη εβδομάδα σε διαγωνισμό της σελίδας Dream Car Giveaways. Το αυτοκίνητο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το 2006, όμως βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση με λίγο περισσότερα από 110.000 km στο οδόμετρο και πλήρες ιστορικό σέρβις.

Μόλις μια μέρα αφότου παρέλαβε το αυτοκίνητο, ο Βρετανός ενεπλάκει σε ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα πολύ σοβαρές υλικές ζημιές. Χωρίς να γνωρίζουμε τις συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο, ανακοινώθηκε πως δεν ενεπλάκησαν άλλα οχήματα, το αυτοκίνητο ήταν πλήρως ασφαλισμένο, και ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες το εμπρός αλλά και το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου έχουν παραμορφωθεί, με τη ζημιά να έχει επηρεάσει και τα μηχανικά μέρη. Η άσφαλτος είναι βρεγμένη και πριν από το σημείο υπάρχει μια αρκετά επικίνδυνη στροφή.

Η Dream Car Giveaways επιβεβαίωσε την άσχημη εξέλιξη με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook: «Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ήδη, το Evo καταστράφηκε ολοσχερώς σε ατύχημα σήμερα το πρωί. Το σημαντικό είναι πως ο Adam είναι καλά, δε γνωρίζουμε τι συνέβη και δεν θα κάνουμε εικασίες. Σας παρακαλούμε να δείξετε σεβασμό στα σχόλια. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Adam».

Ο ίδιος ο Adam Griffiths δήλωσε: «Ήταν δικό μου λάθος, τραυματίστηκα σε αυτό το ατύχημα και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσω τις συνέπειες. Είμαι τυχερός που ο συνεπιβάτης μου βγήκε σώος – το αυτοκίνητο μπορεί να αντικατασταθεί αλλά μερικά πράγματα είναι αναντικατάστατα».

Η είδηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από αρκετούς χρήστες των social media που έβγαλαν όλο το μίσος τους στο πρόσωπο του Βρετανού. Οι πολυάριθμες υβριστικές επιθέσεις ανάγκασαν τον Adam Griffiths να σβήσει το προφίλ του από το Facebook ενώ μερικοί έφτασαν στο σημείο να επικοινωνήσουν με τη μητέρα του λέγοντάς της πως ο γιος της θα έπρεπε να έχει πεθάνει!

Εμείς θα ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον οδηγό και θα ζητήσουμε ψυχραιμία από όσους τον κρίνουν τόσο αυστηρά. Ατυχήματα συμβαίνουν και το σημαντικό είναι να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές. Είμαστε σίγουροι πως αυτός που πληγώθηκε περισσότερο για την καταστροφή του αυτοκινήτου είναι ο ίδιος ο Adam και λυπόμαστε που μετά από το ατύχημα έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.