Τα 4+1 πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία

Τα 4+1 πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία είναι τα αντικείμενα που αφήνεις στο αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί είτε μπορεί να χαλάσουν τα ίδια είτε να προκαλέσουν ζημιά.

Δες παρακάτω πέντε από αυτά τα πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο…

Αναπτήρας

Ο αναπτήρας είναι μικρός αλλά μπορεί να κάνει μία κανονική έκρηξη μέσα στο αυτοκίνητο όταν δημιουργηθεί πολύ μεγάλη θερμοκρασία.

Φάρμακα

Τα φάρμακα πρέπει να φυλάσσονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες οπότε δεν πρέπει να τα ξεχνάμε στο αυτοκίνητο όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου για τα οποία μπορεί να έχεις δώσει μια μικρή περιουσία μπορεί να χαλάσουν αν τα αφήσεις σε τόσο ζεστό περιβάλλον για ώρα. Ειδικά αν είναι κατασκευασμένα από πλαστικό μπορεί να χαλάσει το σχήμα τους.

Αναψυκτικά σε κουτάκι

Αν ξεχάσεις το κουτάκι με το αναψυκτικό μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει η περίπτωση η υψηλή θερμοκρασία μαζί με κάποια συστατικά του αναψυκτικού σε κουτάκι να προκαλέσουν μία μικρή έκρηξη. Και σίγουρα δεν το θες…

Τσίχλες και καραμέλες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δε θες να δεις τα καθίσματά σου να χρειάζονται ειδικό καθάρισμα από τις κολλημένες τσίχλες και καραμέλες, φρόντισε να μην τις ξεχνάς μέσα σε ένα αυτοκίνητο με υψηλή θερμοκρασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.