ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O superstar του παγκόσμιου Drift κατέκτησε τις Σέρρες!

O superstar του παγκόσμιου Drift κατέκτησε τις Σέρρες!

Τον τίτλο του King of Nations Pro Series 2018 κατέκτησε στην πίστα των Σερρών ο superstar του παγκόσμιου Drift, Daigo Saito. Ένα μηχανικό πρόβλημα της BMW E36 του Χρήστου Χαντζαρά στέρησε από τον Έλληνα πρωταθλητή -και τους χιλιάδες θεατές- την πολυαναμενόμενη μάχη του με τον Ιάπωνα.

Το πρόβλημα στη BMW του Χαντζαρά παρουσιάστηκε νωρίς, από το Top16 κιόλας – στο οποίο είχε προκριθεί απ’ ευθείας με τον πρώτο χρόνο τις κατατακτήριες του Σαββάτου. Δεδομένου ότι ο κανονισμός απαγορεύει τις επιδιορθώσεις στο αυτοκίνητο μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου, η προσπάθεια του Χαντζαρά να επαναλάβει την νίκη που πέτυχε πέρσι στον ίδιο αγώνα, και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Saito, έλαβε πρόωρο τέλος.

Παρόλα αυτά, ο Marco Zakouril με τη BMW M5 της Geos Drift Team ήταν εκπληκτικός σχεδόν σε κάθε του πέρασμα, και έφτασε με αρκετή άνεση στον τελικό. Παρότι έχασε τη νίκη από τον Saito, και από το θηριώδες Lexus SC430 των 1.200 ίππων, ο Τσέχος κατέκτησε τον τίτλο του King of Europe Pro Series 2018. Το βάθρο έκλεισε ο πρώτος οδηγός του ελληνισμού, ο Κύπριος Άνδρος Αντωνίου, που ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα και ξεσήκωσε τα πλήθη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτό του το αποτέλεσμα, ο Marco Zakouril εξασφάλισε τον τίτλο King of Europe Pro Series 2018, εμπρός από τον Ολλανδό Rick van Goethem και τον Γάλλο Axel François, με τα Nissan Skyline και S13 αντίστοιχα. Στους άτυχους της ημέρας συγκαταλέγεται και ο Ελβετός Yves Meyer, του οποίου η BMW M2 παρουσίασε επίσης μηχανικό πρόβλημα και έβαλε τέλος στις υψηλές βλέψεις που είχε μετά τη δεύτερη θέση χθες στα Qualifications.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.