ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας τριών παιδιών ο οδηγός που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας τριών παιδιών ο οδηγός που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα

Τραγωδία στο Αγρίνιο, με το θάνατο 34χρονου οδηγού, στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drag Racing που γίνεται στο στρατιωτικό Αεροδρόμιο.

Πρόκειται για τον Γεράσιμο Φιλιππάτο που ήταν πατέρας τριών παιδιών και καταγόταν από την Κεφαλονιά. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου πρωταθληματικού αγώνα Dragster στο Αγρίνιο, όταν ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο.

Ο 34χρονος και παρά το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα

Tο αυτοκίνητο που οδηγούσε (Nissan GTR), «δίπλωσε» στα 180 περίπου μέτρα του αεροδιαδρόμου και εξετράπη της πορείας του, χάνοντας την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς, ενώ η ταχύτητά του ήταν 270 χ.α.ω.

Το όχημα βγήκε από το δρόμο και άρχισε να αναποδογυρίζει για περίπου 30 μέτρα σε παρακείμενο χωράφι, αφήνοντας πίσω του… αρκετά κομμάτια. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο άτυχος άνδρας διαμελίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και όχημα της πυροσβεστικής. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες έλαβε χώρα το δυστύχημα και τι το προκάλεσε. Οι υπόλοιποι αγώνες ακυρώθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.