ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: «Ταύρος» ο Μ.Φερστάπεν – Δεύτερη σερί νίκη στην Αυστρία και φουλ για τίτλο (φώτο)

Formula 1: «Ταύρος» ο Μ.Φερστάπεν – Δεύτερη σερί νίκη στην Αυστρία και φουλ για τίτλο (φώτο)

Ταύρος για ακόμη μια φορά ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος πήρε μια ακόμη άνετη νίκη στην Αυστρία και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Formula 1.

Ο Ολλανδός πιλότος κυριάρχησε για δεύτερη σερί εβδομάδα στο αυστριακό γκραν πρι, τερμάτισε πρώτος και με άνεση, κέρδισε 26 βαθμούς (έκανε και τον ταχύτερο γύρο) και πλέον βρίσκεται στο +32 από τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος περιορίστηκε στην τέταρτη θέση δείχνοντας ανήμπορος να ακολουθήσει τον ρυθμό του εκπληκτικού Φερστάπεν.

Μεγάλος κερδισμένος του αγώνα ήταν και ο Βάλτερι Μπότας, ο οποίος τερμάτισε στη θέση, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο απίθανος Λάντο Νόρις που επιβεβαίωσε την καταπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η McLaren. Μετά τον τέταρτο Χάμιλτον, ακολούθησαν οι Πέρες, Σάινθ, Ρικιάρντο, Λεκλέρκ, Γκασλί και Αλόνσο.

Η βαθμολογούμενη δεκάδα: Φερστάπεν, Μπότας, Νόρις, Χάμιλτον, Πέρες, Σάινθ, Ρικιάρντο, Λεκλέρκ, Γκασλί, Αλόνσο. Στη μάχη για τον τίτλο ο Φερστάπεν έφτασε τους 182 βαθμούς, ενώ ο Χάμιλτον ακολουθεί με 150. O Oλλανδός έχει νικήσει πέντε από τους εννέα εφετινούς αγώνες, ενώ μετρά τρεις σερί νίκες. Παράλληλα, η Red Bull έχει κατακτήσει τους πέντε τελευταίους αγώνες, ενδεικτικό της κυριαρχίας της πλέον στην πίστα έναντι της Mercedes.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.