ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αποκλείστηκε ο Ολλανδός Max Verstappen σε διαδικτυακό αγώνα – Τι συνέβη

Δεν είναι η πρώτη φορά που μετατρέπεται σε «ταύρο εν υαλοπωλείων»

Αποκλείστηκε ο Ολλανδός Max Verstappen σε διαδικτυακό αγώνα – Τι συνέβη

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, θύμισε τον παλιό… κακό εαυτό του σε τρίωρο διαδικτυακό αγώνα στον οποίο συμμετείχε με αυτοκίνητα της κατηγορίας GT3, στη φημισμένη πίστα του Spa.

Ο Ολλανδός κατετάγη πρώτος στις κατατακτήριες δοκιμές του αγώνα και όλα έδειχναν ότι θα έχει ένα εύκολο έργο απέναντι σε εξίσου ικανούς gamers.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε κανείς, καθώς ο Verstappen προδόθηκε για μία ακόμα φορά από τον ίδιο τον χαρακτήρα του, χάνοντας την ψυχραιμία του σε μια κόντρα που είχε με έναν ανταγωνιστή του.

Ο Γερμανός οδηγός Sven-Ole Haase χτύπησε τον Verstappen με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στο μπροστινό αυτοκίνητο και να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Το δράμα ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, ο Verstappen συνέχισε τον αγώνα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή ώστε να πάρει την εκδίκησή του.

Στα «φρένα» λοιπόν μιας δεξιάς στροφής και έχοντας ακριβώς μπροστά του τον Sven-Ole Haase, ο Ολλανδός επέλεξε να μην φρενάρει και να τον εμβολίσει, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο εκτός πίστας.

Η κίνηση του M.Verstappen δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς θεωρήθηκε σκόπιμη με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να αποκλείσουν τον Ολλανδό από τη συνέχεια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Verstappen μετατρέπεται σε «ταύρο εν υαλοπωλείων» κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού αγώνα, υπενθυμίζοντας ότι δεν χαρίζεται ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό video game.

Στο παρελθόν ήταν εκείνος που είχε πάρει την απόφαση να αποχωρίσει από τη διαδικτυακή εκδοχή του 24ωρου αγώνα του Le Mans, θεωρώντας ότι η διοργάνωση είχε τεχνικές ελλείψεις.

Φυσικά το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 τού δίνει το δικαίωμα να προχωρά σε τέτοιες κινήσεις, χωρίς να κινδυνεύει με τον ισόβιο αποκλεισμό από τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.