ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δημητσάνα: Βίντεο από τα δύο ατυχήματα στο ράλι – Τραυματίστηκαν πέντε άτομα

Στον αγώνα συμμετείχαν 69 οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους

Δημητσάνα: Βίντεο από τα δύο ατυχήματα στο ράλι – Τραυματίστηκαν πέντε άτομα

Νέες αποκαλύψεις για τον αγώνα ανάβασης στη Δημητσάνα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας καθώς πριν το σοβαρό ατύχημα με τους πέντε τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και δύο παιδιά, είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό στο οποίο τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ.

Τα δύο ατυχήματα συνέβησαν στον αγώνα της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, στην οποία συμμετέχουν 69 οδηγοί.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του τραυματισμού του φωτορεπόρτερ

Στο δεύτερο χρονικό ατύχημα το οποίο προκλήθηκε όταν ένα από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν βγήκε εκτός δρόμου τραυματίστηκαν πέντε άτομα με τα δύο να είναι παιδιά 15 ετών.

Οι τέσσερις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ στον πέμπτο τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας και δεν χρειάσθηκε η διακομιδή του στην Τρίπολη.

Δείτε το βίντεο από το πρώτο ατύχημα στον αγώνα στη Δημητσάνα

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, το ατύχημα προκλήθηκε από βλάβη του αυτοκινήτου, ενώ για την διεξαγωγή του αγώνα είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται οτι το ράλι τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας και διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.