ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Formula 1: Απόλυτος κυριάρχος στην Ιμολα ο Max Verstappen

Τι συνέβη σήμερα με τις Ferrari

Formula 1: Απόλυτος κυριάρχος στην Ιμολα ο Max Verstappen

Με 34 βαθμούς φεύγει από την Ίμολα ο Max  Verstappen, φεύγει απόλυτα κυρίαρχος από αυτό τον γύρο της Formula 1 -F1. 

O Max Verstappen εκκίνησε πρώτος και τερμάτισε πρώτος χωρίς να χάσει ούτε για μια στιγμή την πρωτοπορία του αγώνα.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Serzio Perez και στην τρίτη ο Lando Norris στο πρώτο podium για τη McLaren φέτος.

Ο Carlos Sainz τερμάτισε έκτος καθώς, ενώ βρισκόταν στη τρίτη θέση, δέκα γύρους πριν την καρό σημαία γλίστρισε και κατέληξε στις μπαριέρες. Κατάφερε να επιστρέψει στην πίστα αλλά όχι και στο πόντιουμ.

Όσο για τον Carlos Sainz βγήκε εκτός αγώνα από την πρώτη στροφή, όταν έπεσε επάνω του ο Daniel Ricciardo.

Formula 1: Το λάθος του Charles Leclerc που κόστισε στη Ferrari

13 γύρους πριν την καρό σημαί η Ferrari επιχείρησε αντεπίθεση και έβαλε στα pits τον Leclerc βάζοντας μαλακά μετά τα βρόχινα. Βγήκε στην πίστα πίσω από τον Lando Norris, τον οποίο πέρασε αμέσως μετά, ενώ η Red Bull απάντησε αμέσως βάζοντας και τους δύο οδηγούς της για αλλαγή ελαστικών.

Ενώ όμως ο Leclerc βρέθηκε πίσω από τον Perez με ανοιχτό DRS προσπαθώντας να περάσει τον Μεξικανό έκανε το λάθος γλίστρισε και βρέθηκε στις μπαριέρες. Το ευτύχημα για τη Ferrari ήταν ότι επέστρεψε στην πίστα αλλά έχοντας χάσει έδαφος, ενώ αναγκάστηκε να μπει ξανά για αλλαγή ελαστικών με αποτέλεσμα να πέσει στην 9η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Leclerc τερμάτισε έκτος, παραμένει ωστόσο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.