ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Formula 1: Διακοπή στο FP2 μετά από ατύχημα του Κάρλος Σάινθ (βίντεο)

Ο 27χρονος πιλότος βγήκε από το μονοθέσιό του, χωρίς κάποιο πρόβλημα

Formula 1: Διακοπή στο FP2 μετά από ατύχημα του Κάρλος Σάινθ (βίντεο)

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, για τη Formula 1, ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari είχε ένα σφοδρό ατύχημα όταν προσέκρουσε στις μπαριέρες. 

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στη Formula 1 ξεκίνησε στραβά για τον Κάρλος Σάινθ της Ferrari.

Πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά στο FP2 του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, ο Ισπανός πιλότος συγκρούστηκε με τις μπεριέρες της Γιας Μαρίνα.

Από τα ριπλέι φάνηκε πως ένα σαμαράκι προκάλεσε αναπήδηση στο μονοθέσιο και απώλεια αεροδυναμικής πίεσης στο δάπεδό του. Ο Κάρλος Σάινθ έχασε τον έλεγχο της SF-23, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να βρει στα προστατευτικά και να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 27χρονος πιλότος βγήκε από το μονοθέσιό του, χωρίς κάποιον τραυματισμό, με τη διαδικασία να διακόπτεται για μισή ώρα περίπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.