ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Formula 1: Εύκολη νίκη για Μ.Φερστάπεν στην Γαλλία μετά το «δώρο» Σ.Λεκλέρ

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull έκανε έναν από τους πιο εύκολους αγώνες της καριέρας του

Formula 1: Εύκολη νίκη για Μ.Φερστάπεν στην Γαλλία μετά το «δώρο» Σ.Λεκλέρ

Το Grand Prix της Γαλλίας ξεκίνησε με τρομερές προσδοκίες με φόντο να είναι συναρπαστικό, εξελίχθηκε σε περίπατο για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μαξ Φερστάπενξ. Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull έκανε έναν από τους πιο εύκολους αγώνες της καριέρας του, αφού από ένα σημείο και μετά έτρεχε εντελώς μόνος του χωρίς αντίπαλο στην κορυφή.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει αν ο Σαρλ Λεκλέρ, δεν είχε ατύχημα στον 19ο γύρο. Συγκεκριμένα, ο Μονεγάσκος της Ferrari ενώ προπορευόταν του Φερστάπεν, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου σε μια στροφή από μηχανικό λάθος και καρφώθηκε στις μπαριέρες με δύναμη, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και να χάσει τεράστιο έδαφος για το πρωτάθλημα.

Από εκεί και μετά η μάχη επικεντρώθηκε στις θέσεις 3-4-5, όπου οι Τζορτζ Ράσελ, Σέρχιο Πέρεζ και Κάρλος Σάινθ έδωσαν τρομερές εικόνες με φουλ δράση, με τον Λιούις Χάμιλτον να έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση από νωρίς.

Λίγο πριν το φινάλε, ο Μεξικανός… ξεχάστηκε όταν ολοκληρώθηκε το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, με τον Βρετανό της Mercedes να του «κλέβει» ουσιαστικά τη θέση στο βάθρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.