Formula 1: Μοίρασε «εγκεφαλικά» η σχεδόν… γυμνή γυναίκα του Τζεφ Μπέζος (φώτο)

Είδαν από κοντά τα δοκιμαστικά της Formula 1 στο Μαϊάμι

Formula 1: Μοίρασε «εγκεφαλικά» η σχεδόν… γυμνή γυναίκα του Τζεφ Μπέζος (φώτο)

Στο Μαϊάμι για δεύτερη χρονιά επέστρεψε για αυτό το αγωνιστικό τριήμερο η Formula 1, με τους σελέμπριτι και φέτος να πλημμυρίζουν το σιρκουί. Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ αλλά και ο Ελον Μασκ έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το Grand Prix του Μαϊάμι τήρησε την υπόσχεσή του να τραβήξει την προσοχή των πλούσιων και διάσημων, καθώς δύο από τους πλουσιότερους άνδρες του κόσμου εντοπίστηκαν στο pit lane της Formula 1 στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της F1 το Σάββατο.

Ο Έλον Μασκ έκανε ένα διάλειμμα από το Twitter για να πετάξει στην ανατολική ακτή για το grand prix. Φωτογραφήθηκε στο γκαράζ της Red Bull πριν από το FP3, συνομιλώντας με τον επικεφαλής της ομάδας Christian Horner.

Ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX ξεναγήθηκε σε όλες τις εσωτερικές λειτουργίες μιας ομάδας της Formula 1 σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό του γιο, ο Musk φωτογραφήθηκε να δοκιμάζει ένα ζευγάρι ακουστικά στο πίσω μέρος του γκαράζ, ενώ ο Horner παρακολουθούσε. Και φυσικά φωτογραφήθηκε με τον σούπερ σταρ της F1 Max Verstappen.

Και ο Τζεφ Μπέζος στο γκραν πρι της Formula 1 στο Μαϊάμι

Και ο 51χρονος δεν ήταν ο μόνος δισεκατομμυριούχος που εθεάθη στο pit lane κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών. Ο Τζεφ Μπέζος ταξίδεψε επίσης στο Μαϊάμι για να δει από κοντά ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στις ΗΠΑ.

Αλλά ο ιδρυτής της Amazon δεν είχε συνδεθεί με τους πρωταθλητές. Αντιθέτως, ο Τζεφ Μπέζος συνεργάστηκε με ένα από τα αουτσάιντερ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν να χαζεύει τα pit walls με τους μηχανικούς της McLaren.

Ο Bezos εθεάθη επίσης να συνομιλεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της McLaren, Ζακ Μπράουν, αν και ορισμένοι οπαδοί της F1 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεσήμαναν ότι η εταιρεία υπηρεσιών πληροφορικής AWS της Amazon είναι χορηγός της ομάδας της Ferrari.

Κάποιοι άλλοι μοιράστηκαν θεωρίες σχετικά με τους δύο δισεκατομμυριούχους που ενδεχομένως να επενδύσουν στο μέλλον στο άθλημα. «Οι δύο πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο θα αγοράσουν στη Formula 1;» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Ωστόσο, δεν χάρηκαν όλοι που είδαν τους δύο πλούσιους επισκέπτες στις τηλεοπτικές τους οθόνες. «Τα αφεντικά των ομάδων να καλοπιάνουν τους διάσημους και τον Ελον Μασκ, ο Ζακ Μπράουν με τον Τζεφ Μπέζος, άδειες κερκίδες, μια χάλια πίστα και ένας ακόμη βαρετός αγώνας. Καλώς ήρθατε στο Μαϊάμι», έγραψε κάποιος άλλος.

Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι παρατήρησαν ότι ο Horner δεν ήταν η μόνη σημαντική προσωπικότητα με την οποία εθεάθη να συνομιλεί ο Ελον Μασκ. Ένας οπαδός επισήμανε ότι ο ιδιοκτήτης του Twitter είχε μιλήσει και με τον επικεφαλής της F1, Στέφανο Ντομινεκάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Horner εξήγησε ότι ο Ελον Μασκ βρισκόταν εκεί μετά από πρόσκληση ενός άλλου επιχειρηματία, του Larry Ellison, εκτελεστικού προέδρου της Oracle, χορηγού της ομάδας. «Μιλούσαμε για τις μπαταρίες και άλλα. Είναι υπέροχο που τους έχουμε εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.