ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Formula 1: Ο M.Φερστάπεν πήρε την pole position στο Μονακό

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής, με χρόνο 1:11.365 πήρε την 1η θέση ενόψει του αγώνα της Κυριακής,

Formula 1: Ο M.Φερστάπεν πήρε την pole position στο Μονακό

Formula 1 επιστρέφει στη δράση με το γκραν πρι του Μονακό και στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (27/5) ο Μαξ Φερστάπεν ήταν πιο γρήγορος από όλους και θα εκκινήσει από την 1η θέση στον αγώνα της Κυριακής, με τον Φερνάντο Αλόνσο να είναι στη 2η θέση και τον Σαρλ Λεκλέρ στην 3η.

Η διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών είχε ενδιαφέρον ως το τέλος, με τον Λεκλέρ να δείχνει κάποια στιγμή έτοιμος να πάρει την pole position, τον Αλόνσο να τον προσπερνάει στη συνέχεια για… 22 χιλιοστά του δευτερολέπτου και τελικά τον Φερστάπεν να του παίρνει την πρωτιά μέσα από τα χέρια στο τέλος.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής, επομένως, με χρόνο 1:11.365 πήρε την 1η θέση ενόψει του αγώνα της Κυριακής, με τον Αλόνσο να μένει στη 2η με 1:11.449 και τον Λεκλέρ στην 3η με 1:11.471. Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι Εστεμπάν Οκόν. Ακολούθησαν οι Κάρλος Σάινθ, Λούις Χάμιλτον, Πιέρ Γκασλί, Τζορτζ Ράσελ, Γιούκι Τσουνόντα και Λάντο Νόρις.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών στο Μονακό… Κατατακτήριες δοκιμές γκαν πρι Μονακό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.