ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε το Grand Prix στο Βέλγιο

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τον αγώνα από την έκτη θέση λόγω ποινής, δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσπεράσει όλους τους ανταγωνιστές του

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε το Grand Prix στο Βέλγιο

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε το Grand Prix στην Formula 1 στο Βέλγιο.

Αφού δεν έχασε ούτε στον αγώνα της Κυριακής (30/07) την πρώτη θέση, τότε ο Μαξ Φερστάπεν δεν θα την χάσει ποτέ.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1 παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τον αγώνα από την έκτη θέση λόγω ποινής, δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσπεράσει όλους τους ανταγωνιστές του και να πάρει τη νίκη σε ένα ακόμα grand prix.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε το έτερο μονοθέσιο της Red Bull με τον Σέρτζιο Πέρεζ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.