ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε τη 17η νίκη του στη Βραζιλία

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε πρώτος και στη Βραζιλία, φτάνοντας τις 52 νίκες στην καριέρα του

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε τη 17η νίκη του στη Βραζιλία

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε τη 17η νίκη του στους 20 φετινούς αγώνες της Formula 1.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε πρώτος και στη Βραζιλία, φτάνοντας τις 52 νίκες στην καριέρα του.

Ο πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Formula 1, ξεπέρασε στην τέταρτη θέση τον Αλέν Προστ στις νίκες και έφτασε στη μία νίκη τον τρίτο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεύτερος τερμάτισε ο Βρετανός Λάντο Νόρις με McLaren, ενώ τρομερή μάχη έγινε για το τρίτο σκαλί του βάθρου, με τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Σέρχιο Πέρες να εναλλάσσονται μέχρι τον τελευταίο γύρο, με τον Ισπανό «πιλότο» της Aston Martin να αναδεικνύεται τελικά νικητής της μονομαχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.