ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη στο Μεξικό και έγραψε ιστορία

Έγινε ο πρώτος οδηγός με 16 νίκες μέσα σε μία σεζόν

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη στο Μεξικό και έγραψε ιστορία

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη και στο Μεξικό, αφήνοντας για άλλη μια φορά πίσω του τους Χάμιλτον και Λεκλέρ.

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε την 16η νίκη του στους 19 φετινούς αγώνες της Formula 1, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος οδηγός με 16 νίκες μέσα σε μία σεζόν.

Συνολικά με τη σημερινή ο πιλότος της Red Bull έφτασε τις 51 νίκες στην καριέρα του ισοφαρίζοντας στην τέταρτη θέση της λίστας με τους πολυνίκες οδηγούς τον Γάλλο τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, Αλέν Προστ, ενώ είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ, που έχει στο ενεργητικό του 53 νίκες.

Ο Ολλανδός πιλότος ξεκίνησε τρίτος, δεν επηρεάστηκε ούτε από την κόκκινη σημαία στη μέση του αγώνα και έφτασε δίχως να αγχωθεί στη νίκη.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Λιούις Χάμιλτον, ενώ ο Λεκλέρ που ξεκίνησε πρώτος, περιορίστηκε στην τρίτη θέση. Τέταρτος ήταν ο Σάινθ, ενώ τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νόρις, Ράσελ, Ρικιάρντο, Πιάστρι, Άλμπον και Οκόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απίστευτη ατυχία για τον Σέρχιο Πέρες ο οποίος στη δεύτερη στροφή του πρώτου γύρου βγήκε εκτός και δεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα στην πατρίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.