ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Formula 1: O Sebastian Vettel ανακοίνωσε την απόσυρσή του

Επιβεβαίωσε σήμερα τη φημολογία που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα

Formula 1: O Sebastian Vettel ανακοίνωσε την απόσυρσή του

O Sebastian Vettell, 4 φορές πρωταθλητής της Formula 1-F1 επιβεβαίωσε σήμερα τη φημολογία που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ανακοίνωσε την αποσύρσή του από τη Formula 1, στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1-F1.

Ο Γερμανός, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την BMW Sauber στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών το 2007, αποκάλυψε την είδηση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram που άνοιξε σήμερα το πρωί. Και αυτή ήταν η πρώτη του ανάρτηση!

Ο Vettel κέρδισε και τα τέσσερα πρωταθλήματά του με τη Red Bull μεταξύ 2010 και 2013 και είναι τρίτος στη λίστα των νικητών Grand Prix όλων των εποχών με 53 νίκες.

Μια εξαετής θητεία στη Ferrari δεν κατάφερε να αποφέρει τον πολυπόθητο πέμπτο τίτλο και έχει σημειώσει μόλις ένα βάθρο κατά τη διάρκεια ενάμισι έτους με την Aston Martin, όπου το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2022.

Πριν από το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας, ο Vettel ανακοίνωσε ότι αυτή θα είναι η 15η και τελευταία πλήρης σεζόν του στη Formula 1.

«Είχα το προνόμιο να συνεργαστώ με πολλούς φανταστικούς ανθρώπους στη Formula 1 τα τελευταία 15 χρόνια – είναι πάρα πολλοί για να τους αναφέρω και να τους ευχαριστήσω», δήλωσε ο Vettel. «Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι οδηγός της Aston Martin – και παρόλο που τα αποτελέσματά μας δεν ήταν τόσο καλά όσο ελπίζαμε, είναι πολύ ξεκάθαρο για μένα ότι συγκεντρώνονται όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα για να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα χρόνια.

Μου αρέσει πραγματικά να δουλεύω με μια τόσο σπουδαία ομάδα ανθρώπων. Όλοι – ο Lawrence [Stroll], ο Lance [Stroll], ο Martin [Whitmarsh], ο Mike [Krack], τα ανώτερα στελέχη, οι μηχανικοί και η υπόλοιπη ομάδα – είναι φιλόδοξοι, ικανοί, ειδικοί, αφοσιωμένοι και φιλικοί και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Ελπίζω ότι η δουλειά που έκανα πέρυσι και συνεχίζω να κάνω φέτος θα βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας ομάδας που θα κερδίζει στο μέλλον, και θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς με αυτόν τον στόχο στο μυαλό μου, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στους τελευταίους 10 αγώνες.

Η απόφαση να αποσυρθώ ήταν δύσκολη για μένα και πέρασα πολύ χρόνο σκεπτόμενος- στο τέλος της χρονιάς θέλω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να σκεφτώ σε τι θα επικεντρωθώ στη συνέχεια- είναι πολύ σαφές για μένα ότι, ως πατέρας, θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά σήμερα δεν πρόκειται να πούμε αντίο. Αντίθετα, είναι μια αφορμή για να πούμε ευχαριστώ – σε όλους – και στους οπαδούς, χωρίς την παθιασμένη υποστήριξη των οποίων η Formula 1 δεν θα μπορούσε να υπάρξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.