ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Πύρρειος νίκη για τον Σ.Λεκλερκ και τη Ferrari στο Αυστριακό GP

Η Ferrari έχασε τον Σάινθ όμως ο Λεκλέρκ κατάφερε να πάρει την 5η του νίκη

Formula 1: Πύρρειος νίκη για τον Σ.Λεκλερκ και τη Ferrari στο Αυστριακό GP

Η Ferrari τα… χρειάστηκε σε ακόμα ένα Grand Prix, χάνοντας τον Σάινθ λίγο πριν το φινάλε, αλλά ο Λεκλέρκ κατάφερε να…σώσει την παρτίδα και να πάρει την 5η του νίκη στο GP της Αυστρίας.

Ένα Grand Prix που παραλίγο να εξελιχθεί σε εφιάλτη, τελικά κατέληξε σε νίκη για τη Ferrari, με τον Σαρλ Λεκλέρκ να ανεβαίνει στην κορυφή του βάθρου για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ μάλιστα ο Μονεγάσκος πήρε την πρώτη νίκη στην καριέρα του χωρίς προηγουμένως να έχει βρεθεί στη pole position.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Scuderia, έπειτα από εκείνη του Κάρλος Σάινθ πριν μία εβδομάδα.

Όμως ήταν μία πύρρειος νίκη, καθώς οι Ιταλοί είδαν τον Ισπανό πιλότο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον κινητήρα του λίγο πριν το φινάλε και να εγκαταλείπει την ώρα που κυνηγούσε τον Μαξ Φερστάπεν.

Στη συνέχεια ο Λεκλέρκ ανέφερε κι εκείνος ένα πρόβλημα στο πεντάλ του γκαζιού, όμως μπόρεσε να το διαχειριστεί και να μείνει σε απόσταση ασφαλείας από τον Ολλανδό.

Ο πιλότος της Red Bull έμεινε δεύτερος, έχοντας και τον ταχύτερο γύρο, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Λιούις Χάμιλτον, παίρνοντας ακόμα ένα βάθρο.

Η τέταρτη θέση κατέληξε στον Ράσελ, πέμπτος ήταν ο Οκόν, στην έκτη θέση βρέθηκε ο Μικ Σουμάχερ με μια πολύ καλή κούρσα, έβδομος ο Λάντο Νόρις, όγδοος ο Μάγκνουσεν, ένατος ο Ρικιάρντο και στη δέκατη θέση ο Αλόνσο.

Ο Ισπανός όμως βρίσκεται υπό εξέταση από τους αγωνοδίκες και αν δεχθεί ποινή τότε τον έναν βαθμό θα τον πάρει ο Βαλτέρι Μπότας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.