ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Σάλος από τη «φτιαχτή» συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ – Μήνυση σε γερμανικό περιοδικό από την οικογένειά του

Η Die Aktuelle δημοσίευσε συνέντευξη του Σουμάχερ, ωστόσο αυτή δεν έγινε ποτέ

Formula 1: Σάλος από τη «φτιαχτή» συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ – Μήνυση σε γερμανικό περιοδικό από την οικογένειά του

Την οργή στην οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ -και φυσικά στους θαυμαστές του- προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της γερμανικής εφημερίδας Die Aktuelle, με… δήθεν συνέντευξη του θρύλου της Formula 1.

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον του γερμανικού περιοδικού που “πήρε” συνέντευξη με τον θρύλο της Formula 1, που όμως δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ).

Θυμίζουμε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τον Δεκέμβριο του 2013 και τη στιγμή που υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα σε ένα ατύχημα, κάνοντας σκι.

Το περιοδικό ισχυρίστηκε ότι είχε την πρώτη συνέντευξη με τον επτά φορές πρωταθλητή της F1, υποσχόμενο “Όχι πενιχρές, νεφελώδεις μισές προτάσεις από φίλους. Αλλά απαντήσεις από αυτόν! Από τον Michael Schumacher, 54!”. Μόνο που στα… μικρά γράμματα το περιοδικό ανέφερε ότι το άρθρο έχει δημιουργηθεί από ένα chatbot AI.

Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ επιβεβαίωσε στο ESPN ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα.

Από το ατύχημα στο σκι, η οικογένεια έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του Σουμάχερ και η ιατρική του κατάσταση είναι άγνωστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.