
Παρά την τεράστια επιτυχία του στη F1, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στατιστικά στοιχεία για τον Max Verstappen είναι ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ το Grand Prix της Σιγκαπούρης, ενώ έχει προηγηθεί μόνο σε τρεις γύρους.
Η ιστοσελίδα racingnews365.com αναφέρει πως από τις 24 πίστες στο ημερολόγιο της φετινής σεζόν, ο Verstappen έχει κερδίσει σε 23 από αυτές και έχει κερδίσει σε 30 πίστες συνολικά. Γεγονός που τον τοποθετεί μία θέση πίσω από το ρεκόρ του Lewis Hamilton που έχει σημειώσει νίκες σε 31 διαφορετικές πίστες.
Ειδική αναφορά στο αξιοσημείωτο στατιστικό έκανε και ο επίσημος λογαριασμός της Formula 1 στο Instagram γράφοντας «Κανείς δεν είναι τέλειος».
Φέτος, η Σιγκαπούρη σηματοδοτεί μια κρίσιμη δοκιμασία για τον Verstappen και την αναγεννημένη Red Bull του, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στην Ιταλία και το Αζερμπαϊτζάν.
View this post on Instagram
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.