ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο Σουμάχερ επέστρεψε στην Formula 1 – O γιος του Μικ βαθμολογήθηκε για πρώτη φορά

Έχει το όνομα... αλλά και τη χάρη

Ο Σουμάχερ επέστρεψε στην Formula 1 – O γιος του Μικ βαθμολογήθηκε για πρώτη φορά

Υψηλές οι απαιτήσεις από την ομάδα που βρίσκονταν γύρω από τον Μικ Σουμάχερ, τον γιο του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο ίδιος κατάφερε να τα διαχειριστεί όλα με άψογο τρόπο και να τερματίσει στην 8η θέση του Βρετανικό Γκραν Πρι και να πάρει του πρώτους του βαθμούς στην F1.

Ο Γερμανός οδηγός έδειξε σε όλους ότι βρίσκεται σε αυτή την θέση, όχι γιατί έχει το… όνομα, αλλά γιατί είναι ένα από τα νεαρά ταλέντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που όμως χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί και να αποδώσει.

Μιλώντας μετά τον αγώνα παραδέχτηκε την ανακούφισή του που δεν χρειαζόταν πλέον να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την αναμονή του για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Σουμάχερ ξεκίνησε τον αγώνα από την 19η θέση αφού υπέφερε από πρόβλημα στο τιμόνι στις κατατακτήριες, αλλά ο οδηγός της Haas είπε ότι ένιωθε καλά στο αυτοκίνητό του, κάτι που έδειξε στον αγώνα καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει προσπεράσματα και να φτάσει μέχρι την 8η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.