ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ράλλυ Ακρόπολις: Εγκατέλειψε ο Βέλγος οδηγός Τιερί Νεβίλ – Νέος επικεφαλής ο Σεμπαστιάν Οζιέ

Η ανάρτηση του αυτοκινήτου του υπέστη ζημιά κατά τη διάρκεια της 10ης ειδικής διαδρομής του αγώνα

Ράλλυ Ακρόπολις: Εγκατέλειψε ο Βέλγος οδηγός Τιερί Νεβίλ – Νέος επικεφαλής ο Σεμπαστιάν Οζιέ

Άτυχος στάθηκε ο Βέλγος οδηγός Τιερί Νεβίλ στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τη δεύτερη σερί του νίκη στο Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα το Hyundai i20 Rally1 εμφάνισε βλάβη με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Ειδικότερα, η ανάρτηση του αυτοκινήτου του υπέστη ζημιά κατά τη διάρκεια της 10ης ειδικής διαδρομής του αγώνα, που συμπεριλαμβάνεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WRC.

Μετά την ολοκλήρωση της ένατης ειδικής διαδρομής, ο Νεβίλ βρισκόταν στην πρώτη θέση με διαφορά 10,9 δευτερολέπτων από τον Γάλλο Σεμπαστιάν Οζιέ.

Όμως, υποχρεώθηκε να αποσυρθεί στην πρώτη ειδική του απογεύματος, αφού η μπροστινή δεξιά ανάρτηση του Hyundai του, δεν άντεξε όταν επιχείρησε να περάσει μέσα από μια μεγάλη τρύπα σε ένα πολύ λασπωμένο τμήμα της διαδρομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, ο Οζιέ με Toyota είναι ο νέος επικεφαλής του Ράλλυ Ακρόπολις 2023, με προβάδισμα 12.6″ από τον Φινλανδό ομόσταυλο του, Κάλε Ροβάνπερα και 1’48” του Ισπανού, Ντάνι Σόρντο (Hyundai).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.