ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Σ.Λεκλέρκ: «Κολλούσε το γκάζι – Τρόμαξα πολύ» – Τι είπε για το ατύχημα του Κ.Σάινθ

Ανέφερε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γκάζι

Σ.Λεκλέρκ: «Κολλούσε το γκάζι – Τρόμαξα πολύ» – Τι είπε για το ατύχημα του Κ.Σάινθ

Ο Σαρλ Λεκλέρκ πήρε τη νίκη στο Γκραν Πρι της Formula 1 στην Αυστρία, παρότι τρόμαξε ότι μπορεί να έχει πρόβλημα στο τέλος, όπως και ο ομόσταβλός του στη Ferrari, Κάρλος Σάινθ o οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Το μονοθέσιο του Σάινθ πήρε φωτιά και ο Λεκλέρκ φοβήθηκε μία δική του εγκατάλειψη. «Ω Θέε μου. Τρόμαξα, τρόμαξα πολύ» ακούστηκε να λέει στο τέλος του αγώνα. Στις δηλώσεις του λίγο μετά δε, ανέφερε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γκάζι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν ένας αληθινά καλός αγώνας, είχαμε την ταχύτητα στην αρχή και ορισμένες καλές μάχες με τον Μαξ. Έπειτα, στο τέλος, ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Είχα αυτό το πρόβλημα με το γκάζι, κολλούσε στο 20-30% στις χαμηλές ταχύτητες. Ήταν πολύ δύσκολο και καταφέραμε να το ελέγξουμε μέχρι το τέλος. Είμαι τόσο, τόσο χαρούμενος”.

Για το αν ανησύχησε μετά την εγκατάλειψη του Σάινθ: “Ναι, παραδόξως τα προβλήματα συνέβησαν περίπου την ίδια στιγμή, οπότε φυσικά το είχαμε στο μυαλό μου. Ήξερα ότι εγώ δεν είχα πρόβλημα με τον κινητήρα, διότι ήταν το γκάζι που μου έδινε περίεργη αίσθηση. Δεν επανερχόταν στη μηδενική του θέση. Αλλά ευτυχώς κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το πρωτάθλημα: “Αναμφίβολα τη χρειαζόμουν αυτή τη νίκη. Οι τελευταίοι πέντε αγώνες ήταν υπερβολικά δύσκολοι για μένα, αλλά προφανώς και για την ομάδα φυσικά. Το ότι επιτέλους δείξαμε ότι είχαμε την ταχύτητα στο αυτοκίνητο και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, είναι εκπληκτικό. Οπότε πρέπει να πιέσουμε μέχρι τέλους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.