ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Ντομενικάλι για Σ.Σουμάχερ: «Δεν θα ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου να ζει δέκα χρόνια έτσι»

«Η μοίρα τον χτύπησε σκληρά»

Σ.Ντομενικάλι για Σ.Σουμάχερ: «Δεν θα ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου να ζει δέκα χρόνια έτσι»

Ο σημερινός διευθυντής της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι έκανε δηλώσεις για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Όπως ανέφερε ο Ιταλός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rai Radio», «το ατύχημα του Μίκαελ στο Μεριμπέλ μοιάζει σαν να έγινε χθες, αυτά είναι επεισόδια, που αλλάζουν τη ζωή».

Ο Ντομενικάλι διατηρεί επαφές με την οικογένεια του Σουμάχερ, ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και δήλωσε πως «ό,τι υπάρχει μεταξύ μου και μεταξύ του, παραμένει ιδιωτική υπόθεση».

Ωστόσο, έκανε μία αναφορά που σίγουρα θα συζητηθεί λέγοντας για τον Σουμάχερ, ότι «δεν θα ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου να ζει δέκα χρόνια έτσι». Οι δηλώσεις έγιναν λόγω της συμπλήρωσης 10 ετών από το τραγικό δυστύχημα του «Σούμι» σε χιονοδρομικό κέντρο της Γαλλίας.

Από τότε νοσηλεύεται ο θρύλος της Formula 1 και της Ferrari στη βίλα του στην Ελβετία και η οικογένεια του δεν επιτρέπει διαρροές προς τα έξω για την πορεία της υγείας του, θέλοντας να προστατεύσει τον μεγάλο ασθενή.

Για τον Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε και ο Ζαν Τοντ, που ανήκει στον κλειστό κύκλο των ανθρώπων, οι οποίοι επιτρέπεται να τον επισκέπτονται. Ο πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» και τόνισε, ότι «ο Μίκαελ είναι εδώ, άρα δεν μου λείπει. Περιβάλλεται υπέροχα από τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Ωστόσο, δεν είναι πλέον ο Μίκαελ, που ήταν παλιά, επειδή η μοίρα τον χτύπησε σκληρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τοντ συμπλήρωσε συγκινημένος για τον Γερμανό φίλο του, ότι «η ζωή του είναι τώρα διαφορετική και εγώ έχω το προνόμιο, να επιτρέπεται να μοιράζομαι στιγμές μαζί του. Αυτά είναι όλα, που μπορώ να πω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.