ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στενός φίλος του Michael Schumacher: «Είναι δυνατός –  Βλέπουμε μαζί τους αγώνες της F1»

Ο Michael Schumacher παρακολουθεί το άθλημα στο σπίτι - Αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ

Στενός φίλος του Michael Schumacher: «Είναι δυνατός –  Βλέπουμε μαζί τους αγώνες της F1»

Ο θρυλικός επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 υπέστη ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013 και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στη λίμνη της Γενεύης, τον Σεπτέμβριο του 2014, όπου μια ομάδα ιατρικού προσωπικού τον φροντίζει πλέον όλο το 24ωρο.

Κι ενώ η ιατρική κατάσταση του Michael Schumacher παραμένει ιδιωτική, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, ο Ζαν Τοντ ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του για την υγεία του. Οι δυο τους είχαν μια πολύ επιτυχημένη σχέση στη Ferrari, με τον Michael Schumacher να κατακτά πέντε συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους με την ιταλική ομάδα από το 2000 έως το 2004.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, λοιπόν, ο Ζαν Τοντ ανέφερε ότι επισκέπτεται συχνά τον παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 και πως παρακολουθούν μαζί αγώνες της F1.

«Δεν μου λείπει ο Michael Schumacher, τον βλέπω», δήλωσε ο 76χρονος Ζαν Τοντ στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL. «Ναι, είναι αλήθεια, παρακολουθώ αγώνες με τον Michael Schumacher. Αλλά, σίγουρα, αυτό που μου λείπει είναι αυτά που κάναμε μαζί».

Ο Τοντ, ο οποίος αποκάλυψε τον Μάιο του 2021 ότι επισκέπτεται τον πρώην συνεργάτη του δύο φορές τον μήνα, δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στον «δυνατό» Michael Schumacher.

«Δεν τον αφήνω μόνο του. Αυτός, η Κορίνα, η οικογένειά του, έχουμε ζήσει τόσες πολλές εμπειρίες μαζί. Η ομορφιά αυτών που ζήσαμε είναι μέρος του εαυτού μας και συνεχίζουμε. Μερικές φορές, η επιτυχία και τα χρήματα σε αλλάζουν. Αλλά ο Michael Schumacher δεν άλλαξε ποτέ. Είναι τόσο δυνατός».

Πρώην μάνατζερ του Michael Schumacher κατηγορεί την οικογένειά του για ψέματα

Τα λόγια αυτά του Ζαν Τοντ έρχονται μόλις μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του Michael Schumacher για ψέματα από την πλευρά της οικογένειάς του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Όπως δήλωσε ο Willi Weber στην «Gazzetta dello Sport»: «Προσπάθησα εκατοντάδες φορές να επικοινωνήσω με την [σύζυγό του] Corinna και δεν απαντούσε. Τηλεφώνησα στον Jean Todt για να τον ρωτήσω αν έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και μου είπε να περιμένω, είναι πολύ νωρίς. Τηλεφώνησα την επόμενη μέρα και κανείς δεν απάντησε. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά και είμαι ακόμα θυμωμένος γι’ αυτό. Με κράτησαν έξω, λέγοντάς μου ότι είναι πολύ νωρίς. Λοιπόν, τώρα είναι πολύ αργά. Έχουν περάσει εννέα χρόνια. Ίσως θα έπρεπε απλά να πουν τα πράγματα όπως έχουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορούσα να καταλάβω την κατάσταση αρχικά, καθώς έκανα πάντα ό,τι μπορούσα για τον Michael, για να προστατεύσω την ιδιωτική του ζωή. Αλλά από τότε ακούμε μόνο ψέματα από αυτούς. Χρόνια μετά το ατύχημα, αποφάσισα ότι η έγνοια μου θα έπρεπε να είναι για την οικογένειά του, καθώς δεν μπορούσα να αλλάξω τα πράγματα. Ήταν σαν γιος μου. Ακόμα και σήμερα με πονάει να μιλάω γι’ αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ