ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρομακτικό ατύχημα στο GP Σιγκαπούρης: Ο Λανς Στρολ «έπεσε» με μεγάλη ταχύτητα στον προστατευτικό τοίχο (βίντεο)

Δεν υπήρξε τραυματισμός παρά την σφοδρότητα του κτυπήματος

Τρομακτικό ατύχημα στο GP Σιγκαπούρης: Ο Λανς Στρολ «έπεσε» με μεγάλη ταχύτητα στον προστατευτικό τοίχο (βίντεο)

Με μεγάλη ταχύτητα στον προστατευτικό τοίχο ο οδηγός της Aston Martin Λανς Στρολ κατά την πρώτη περίοδο κατατακτηρίων δοκιμών του GP Σιγκαπούρης.

Ο Καναδός οδηγός της Aston Martin προσπαθούσε να σημειώσει χρόνο που θα του επέτρεπε να περάσει στο Q2 όταν έχασε τον έλεγχο του μονοθεσιου του.

Ευτυχώς ο Στρολ δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο ιατρείο της πίστας.

Όπως είναι φυσικό, η διαδικασία διεκόπη προσωρινά με κόκκινες σημαίες και θα συνεχιστεί αφού καθαριστεί η πίστα και επιδιορθωθεί ο προστατευτικός τοίχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.