ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χάος στο MotoGP: Ατύχημα-σοκ για τον Μ.Μάρκεθ – Άργησε ο αγώνας λόγω κεραυνών στην πίστα (βίντεο)

Στο νοσοκομείο ο Μ.Μάρκεθ

Χάος στο MotoGP: Ατύχημα-σοκ για τον Μ.Μάρκεθ – Άργησε ο αγώνας λόγω κεραυνών στην πίστα (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Μαρκ Μάρκεθ, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του Grand Prix της Ινδονησίας.

Ήταν στην 7η στροφή, όταν ο Ισπανός βρέθηκε να στριφογυρίζει στον αέρα, όπως και η Honda που οδηγούσε, για να προσγειωθεί στην αριστερή πλευρά του, ενώ έδειχνε ζαλισμένος, καθώς είχε χτυπήσει και στο κεφάλι.

Ο Μάρκεθ διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν πως είχε υποστεί διάσειση. Ο 29χρονος οδηγός μετρούσε ήδη δύο πτώσεις κατά τη διάρκεια των προκριματικών χθες, Σάββατο (19/3).

Επρόκειτο να ξεκινήσει από την 14η θέση στο grid, αφού ανέβηκε μια θέση μετά την ποινή τριών θέσεων του Φράνκο Μορμπιντέλι.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την Κυριακή (20/3) ότι ο αγώνας της Ινδονησίας θα μειωθεί από 27 γύρους σε 20 λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια των ελαστικών που προκαλούνται από την υπερβολική ζέστη στην πίστα Μανταλίκα.

Η εκκίνηση του αγώνα καθυστέρησε δε λόγω καταρρακτωδών βροχών. Μάλιστα, ένας κεραυνός έπεσε ακριβώς στο κέντρο της πίστας κάτι το οποίο απαθανατίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό.

Ο κάτοχος του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή, Φάμπιο Κουαρταράρο είναι αυτός εκκίνησε από την pole position στον πρώτο αγώνα MotoGP της Ινδονησίας από το 1997.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.