ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Jeep Wrangler: Χωρίς καλύμματα και με βροχή… κανένα πρόβλημα

Jeep Wrangler:  Χωρίς καλύμματα και με βροχή… κανένα πρόβλημα

Όσοι αγοράζουν Jeep και ειδικά το Wrangler έχουν άποψη. Είναι λάτρεις της Off road οδήγησης και φυσικά ξέρουν ότι jeep είναι μόνο μία μάρκα. Γιατί για να πούμε την αλήθεια,τα άλλα εκτός δρόμου 4Χ4 αυτοκίνητα κακώς κάποιοι τα έχουν βαφτίσει Jeep. Η Jeep είναι μόνο μια και όλα τα άλλα τετρακίνητα εκτός δρόμου μοντέλα δεν έχουν καμιά σχέση με τα Jeep.

Το Jeep που είναι το απόλυτο όχημα ελευθερίας έχει κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες που του επιτρέπουν να κινείται με ασφάλεια στις πλέον ακραίες συνθήκες.

Οι ιδιοκτήτες των Jeep συνηθίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες να αφαιρούν τα πλαστικά καλύμματα. Πόρτες, οροφή και πλαϊνά τμήματα μπορούν να αφαιρεθούν με ιδιαίτερη ευκολία μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ακόμα και το παρμπρίζ αναδιπλώνεται, όπως στο θρυλικό Willys.

Στο εξωτερικό κυρίως στα τροπικά μέρη όπου συνηθίζονται οι ολιγόλεπτες καταιγίδες ,τα Jeep δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στο εσωτερικό που είναι ανοικτό και μπορεί να γίνουν όλα …μούσκεμα.

Οι κατασκευαστές φρόντισαν έτσι ώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου να μην επηρεάζεται από τη βροχή. Όλα τα μέρη είναι αδιάβροχα. Οι ιδιοκτήτες τους μπορούν αν θέλουν να τα πλύνουν ακόμη και στο πλυντήριο με πιεστικό χωρίς να πάθει το εσωτερικό καμιά ζημιά.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε !


Οι κατασκευαστές που δίνουν και εγγύηση γι αυτό αναφέρουν ότι τα υλικά του Jeep είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και δεν επηρεάζονται από το νερό.

Το πάτωμα με τις ειδικές υδρορροές στο εσωτερικό επιτρέπει το πλύσιμο απευθείας με νερό, ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία του εσωτερικού –συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων- είναι ανθεκτικά στην υγρασία επιτρέποντας στο χρήστη ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή να καθαρίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ακόμα και μια πλυστική συσκευή με πίεση νερού.

Παρά την εξαιρετική αντοχή, το εσωτερικό του νέου Wrangler κάθε άλλο παρά «Σπαρτιάτικο» μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού εκτός από τις συνήθεις ηλεκτρικές ευκολίες είναι εφοδιασμένο εκτός των άλλων με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect, αυτόματο κλιματισμό, αλλά και δερμάτινη επένδυση, η οποία επίσης έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για αυξημένη αντοχή.

Όλες οι εκδόσεις του Wrangler -3θυρες και 5θυρες- συνοδεύονται από τις αφαιρούμενες πόρτες και το αναδιπλούμενο παρμπρίζ, ενώ ανάλογα με την επιλογή του αγοραστή διαθέσιμες είναι υφασμάτινες και σκληρές οροφές με δυνατότητα αναδίπλωσης και αφαίρεσης. Παράλληλα όλα τα Jeep Wrangler έχουν την διάκριση Trail Rated που πιστοποιεί τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων σε κάθε συνθήκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο Wrangler είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσω του εμπορικού προγράμματος Jeep Freedom Days που προσφέρει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή έως 10.000 ευρώ, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση 160.000χλμ (περιλαμβάνει και οδηγική βοήθεια), καθώς και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.