ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανακοινώθηκαν οι τιμές της νέας Toyota Corolla για την ελληνική αγορά

Η ανανεωμένη Toyota Corolla με αναβαθμισμένη τεχνολογία και βελτιωμένο υβριδικό σύστημα ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα, με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμη

Ανακοινώθηκαν οι τιμές της νέας Toyota Corolla για την ελληνική αγορά

Άνοιξε και στην χώρα μας το βιβλίο παραγγελιών για την ανανεωμένη Toyota Corolla με τις πρώτες παραδόσεις της να αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Εξωτερικά, η εμπρός γρίλια απέκτησε νέο μοτίβο και ανασχεδιασμένους προβολείς ομίχλης και ζάντες.

Στις αλλαγές της καμπίνας συναντάμε νέα οθόνη αφής με διαγώνιο 10,5″ και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″.

Οι σημαντικές αναβαθμίσεις της νέας Corolla βρίσκονται κάτω από καπό. Στην γκάμα εξακολουθούν να βρίσκονται τα υβριδικά σύνολα με τα μοτέρ βενζίνης των 1.8 lt και 2.0 lt, αλλά και τα δύο έχουν αναβαθμιστεί σε επίπεδο θερμικών και ηλεκτρικών μοτέρ.

Ως αποτέλεσμα, η ισχύς του υβριδικού συστήματος με τον κινητήρα 1.8 lt έχει αυξηθεί κατά 18 PS φτάνοντας τους 140 PS και το υβριδικό σύνολο με το δίλιτρο μοτέρ αποδίδει πλέον 196 PS από τους 184 PS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.