ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Peugeot 408 για την Ελλάδα

Το ολοκαίνουργιο Peugeot 408 ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμo

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Peugeot 408 για την Ελλάδα

Το νέο Peugeot 408, η ολοκαίνουργια πρόταση των Γάλλων στα οικογενειακά αυτοκίνητα με την ιδιαίτερη και ψηλωμένη σιλουέτα, ξεκινά την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας.

Έχει μήκος 4.687 mm, μεταξόνιο 2.787 mm και βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 της Stellantis. Εξωτερικά, το 408 κινείται στη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Peugeot, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από το 308, ξεχωρίζοντας ωστόσο από την επικλινής οροφή και τους τονισμένους θόλους τροχών.

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε την σύγχρονη εκδοχή του i-Cockpit της Peugeot. Μπροστά του, ο οδηγός αντικρίζει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων διαγωνίου 10″, ενώ ίδιο μέγεθος έχει και η οθόνη αφής του συστήματος infotainment στο κέντρο του ταμπλό.

Το εργοστάσιο υπόσχεται ότι το νέο 408 διαθέτει πρακτική και ευρύχωρη καμπίνα. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 536 lt, νούμερο που αυξάνεται στα 1.611 lt με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.