ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

CUPRA Raval, το όνομα του νέου μικρού ηλεκτρικού των Ισπανών  

Το νέο μικρό ηλεκτρικό πόλης της CUPRA που παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή ως UrbanRebel, θα λανσαριστεί σε μορφή παραγωγής στις αγορές το 2025 και θα ακούει στο όνομα Raval

CUPRA Raval, το όνομα του νέου μικρού ηλεκτρικού των Ισπανών  

Η CUPRA το περασμένο καλοκαίρι παρουσίασε το πρωτότυπο UrbanRebel, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από το νέο της μικρό ηλεκτρικό που θα λανσαριστεί στις αγορές στην τελική μορφή παραγωγής το 2025.

Σήμερα, η CUPRA επιστρέφει αποκαλύπτοντας ότι το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο για την πόλη θα ακούσει στο όνομα Raval, αποτίνοντας έτσι φόρο τιμής σε μια από τις γειτονιές στην καρδιά της Βαρκελώνης.

To νέο CUPRA Raval θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ Small του γκρουπ VW και θα αποτελέσει το ισπανικό αδελφάκι του VW ID.2all.

Θα κατασκευάζεται από το 2025 στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell της Ισπανίας στο οποίο η εταιρεία θα επενδύσει €3 δισ. για τις απαραίτητες μετατροπές, έτσι ώστε να παράγει μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MEB Small.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου μοντέλου της CUPRA, το γκρουπ SEAT έδωσε στην δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματά του για το πρώτο τρίμηνο του έτους τα οποία είναι τα καλύτερα στην ιστορία του.

Στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας έφτασαν τα €144 εκατ. σημειώνοντας έτσι βελτίωση κατά €139 εκατ. σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο το 2022, ενώ ο κύκλος εργασιών της άγγιξε τα €3,6 δισ, μια αύξηση δηλαδή της τάξης του 48% συγκριτικά με πέρυσι.

Από το εμπορικό της ντεμπούτο το 2018, η CUPRA έχει πουλήσει περισσότερα από 300.000 αυτοκίνητα και ο τζίρος της το 2022 έφτασε τα €4,4 δισ.

Τέλος, το πρώτο τρίμηνο του 2023 έκλεισε επίσης με θετικό πρόσημο συγκεντρώνοντας 83% περισσότερες πωλήσεις σε σχέση με το 2022, φτάνοντας τα 46.600 κομμάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.