ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένα μικρότερο SUV από το Duster ετοιμάζει η Dacia

Η Dacia θέλει τα Sanderο και Sandero Stepway να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο στην επόμενη γενιά τους, με το τελευταίο να μεταμορφώνεται σε ένα καθαρόαιμο SUV

Ένα μικρότερο SUV από το Duster ετοιμάζει η Dacia

Τα τελευταία χρόνια, η Dacia έχει εξελιχθεί δίχως καμία αμφιβολία σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά, αυξάνοντας σημαντικά τόσο τις πωλήσεις της όσο και την γκάμα των μοντέλων της.

Το 2022, ο κατασκευαστής από τη Ρουμανία πούλησε συνολικά 573.800 οχήματα με το Sandero να κατακτά τη δεύτερη θέση των πωλήσεων στην Ευρώπη με 200.550 αντίτυπα.

Εκμεταλλευόμενη την επιτυχία της, τα επόμενα χρόνια θα έχουν μπόλικο ενδιαφέρον για την Dacia.

Αρχικά, το 2024 θα παρουσιαστεί το νέο Duster που θα μεγαλώσει σε μέγεθος, ενώ το 2025 θα μπει στην παραγωγή το Bigster. Όσο για τα Sandero και Sandero Stepway, το τελευταίο αναμένεται να μεταμορφωθεί σε ένα καθαρόαιμο SUV μειώνοντας το κενό ανάμεσα σε Sandero και Duster.

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Auto Express, o Xavier Martinet, επικεφαλής μάρκετινγκ της μάρκας δήλωσε ότι «θέλουμε να χωρίσουμε τα Sandero και Sandero Stepway, πιστεύουμε ότι υπάρχει περιθώριο να τα διαφοροποιήσουμε ακόμη περισσότερο, μειώνοντας το κενό ανάμεσα σε Sandero και Duster».

To νέο Sandero Stepway θα έχει σχεδιαστικές επιρροές από το μεγαλύτερο Bigster και σύμφωνα με τον Martinet έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αγορές το 2027.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.