ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

H Dacia «τρολάρει» την BMW και τους πελάτες της!

H Dacia πρότεινε σε όσους οδηγούς της BMW δεν επιθυμούν να πληρώσουν την έξτρα συνδρομή των 18 δολαρίων το μήνα για τα θερμαινόμενα καθίσματα, να αποκτήσουν... μια θερμοφόρα

H Dacia «τρολάρει» την BMW και τους πελάτες της!

Οι υπηρεσίες συνδρομής είναι πλέον η νέα πραγματικότητα στο αυτοκινητικό γίγνεσθαι. Όλοι οι κατασκευαστές αργά ή γρήγορα θα στραφούν σε αυτές, αφού όπως έχουν υπολογίσει, ο τζίρος τους θα ξεπεράσει τα 100 δισ. δολάρια το χρόνο έως το 2030!

Η BMW, άνοιξε πρόσφατα το ηλεκτρονικό της κατάστημα στη Νότιο Κορέα, μέσω του οποίου πουλά έξτρα υπηρεσίες στους πελάτες της. Μία από αυτές, είναι και τα θερμαινόμενα καθίσματα, έναντι 18 δολάριων το μήνα.

Η Dacia θέλοντας να πικάρει αυτή τη νέα πραγματικότητα αλλά και την BMW προφανώς, προχώρησε σε μια ομολογουμένως έξυπνη κίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.