ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Honda θέλει ένα νέο S2000 για τα 75α γενέθλια της

H Ηonda εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει ένα νέο σπόρτσκαρ για τον εορτασμό των 75 χρόνων της που θα αποτελέσει το διάδοχο του S2000

H Honda θέλει ένα νέο S2000 για τα 75α γενέθλια της

Ο αντιπρόεδρος της Honda στην Ευρώπη, Tom Gardner, μιλώντας στο βρετανικό Autocar έβαλε φωτιά στις φήμες που θέλουν την μάρκα να ετοιμάζει το διάδοχο του Honda S2000.

Συγκεκριμένα, ο Gardner ανέφερε ότι η μάρκα εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκαλύψει μέσα στη χρονιά ένα νέο σπόρτσκαρ για τα 75α γενέθλια της. Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι το S2000 λανσαρίστηκε για τον εορτασμό του μισού αιώνα ζωής της Honda.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες κάνουν το γύρο του διαδικτύου σχετικά με την αναβίωση του S2000. Το 2020, ρεπορτάζ ήθελε τη Honda να έχει στα σκαριά ένα διθέσιο σπόρτσκαρ κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακόνημα, με αντίστοιχες διαστάσεις με εκείνες του S2000 που θα κινείται από τον 2.0 lt τούρμπο του Civic Type R.

Βέβαια, μπορεί το νέο σπόρτσκαρ να είναι ηλεκτρικό καθώς η Honda σκοπεύει μέχρι το 2030 να προσθέσει στην γκάμα της 30 νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Ένα από αυτά θα είναι και ο διάδοχος του NSX.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Honda ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τον εορτασμό των 75 χρόνων της, το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στη χρονιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.