ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η MG Motor επέστρεψε στην Ελλάδα με πολύ υψηλές προσδοκίες

H MG είναι και πάλι στην Ελλάδα! Έχοντας ιστορία ενός και πλέον αιώνα, η MG που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην αυτοκίνηση ξεκινά την εμπορική πορεία της στην Ελλάδα, ως το νεότερο μέλος των Syngelidis Automotive Companies.

Η MG Motor επέστρεψε στην Ελλάδα με πολύ υψηλές προσδοκίες

Η MG Motor ξεκινά την εμπορική καριέρα της στη χώρας μας μέσω του Ομίλου Συγγελίδη, με μια γκάμα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Μεταξύ άλλων υπάρχουν αυτοκίνητα ελευθέρου χρόνου, όπως τα MG ZS, MG HS και eHS, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά όπως το MG4 και MG5. Και έπονται κι άλλα, ακόμα πιο συναρπαστικά…

Πάμε λοιπόν να δούμε την γκάμα των μοντέλων με τ α οποία ξεκινά την πορεία της στην ελληνική αγορά.

MG4, το μικρό ηλεκτρικό

Το ευέλικτο και ηλεκτρικό χάτσμπακ της MG, είναι ένα φρέσκο και νεανικό σχεδιαστικά αυτοκίνητο που συνδυάζει τις κόμπακτ διαστάσεις με την ευρυχωρία.

Το εμπρός μέρος είναι ιδιαίτερα δυναμικό, με τους τριγωνικά φώτα LED να κλέβουν την παράσταση. Σε συνδυασμό δε με τα φλας, προσδίδουν μια σπορ και συνάμα ελκυστική εικόνα.

Η εικόνα του πίσω μέρους είναι φουτουριστική, χάρη στα πίσω φώτα και το διαιρούμενο σε δύο μέρη χείλος εκφυγής στην οροφή, το οποία βελτιώνει την αεροδυναμική απόδοση του MG4, μειώνοντας την τυρβώδη ροή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.