ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηλεκτρικό το επόμενο νέο μοντέλο της Smart

Από τον Απρίλιο, η γκάμα της αναμορφωμένης Smart θα μεγαλώσει με την εταιρεία να παρουσιάζει και το smart #3, ένα νέο ηλεκτρικό SUV μήκους 4,4 m.

Ηλεκτρικό το επόμενο νέο μοντέλο της Smart

To επόμενο νέο μοντέλο της Smart θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Σαγκάης τον ερχόμενο Απρίλιο. Πρόκειται για Smart #3, ένα νέο ηλεκτρικό SUV που θα επεκτείνει κι άλλο τη νέα γκάμα προϊόντων της εταιρείας.

Το #3 θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το #1 και με μήκος 4,4 m, πλάτος 1,8 m, ύψος 1,6 m και μεταξόνιο 2.785 mm, θα τοποθετηθεί ενάντια σε μοντέλα όπως το VW ID.4 και το Volvo XC40 Recharge.

Eμφανισιακά, χάρη στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας, το νέο smart #3 ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα του μικρότερου #1, με το οποίο θα μοιράζεται άλλωστε και την πλατφόρμα SEA της Geely.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το Smart #3 θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα με ισχύ 272 PS και στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η τετρακίνητη έκδοση με την υπογραφή της Brabus απόδοσης 422 ίππων.

Σε κάθε περίπτωση, τα ηλεκτρικά μοτέρ θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 66 kWh.

Μιλώντας για το μέλλον της smart στο Automotive News Europe, o επικεφαλής της στην Ευρώπη, Dirk Adelmann, ανέφερε ότι η μάρκα θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2027.

Ένα από αυτά και πολύ πιθανόν το επόμενο που θα δούμε, θα είναι το #2 το οποίο θα αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του γνωστού μας ForTwo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.