ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με αυτό το μοντέλο θα «χτυπήσει» η FIAT τους Κινέζους

Με το ίδιο νόμισμα είναι αποφασισμένη να πληρώσει η FIAT τους Κινέζους κατασκευαστές: με ένα προσιτό, έξυπνο μικρό ηλεκτρικό: το νέο Panda EV

Με αυτό το μοντέλο θα «χτυπήσει» η FIAT τους Κινέζους

Η FIAT θέλει να κάνει τη ζωή δύσκολη για τις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες που στοχεύουν να κατακτήσουν τις ευρωπαϊκές αγορές. Υπόσχεται να το πετύχει με το ολοκαίνουργιο κι αμιγώς ηλεκτρικό Panda.

Η έκδοση παραγωγής του Centoventi, του πανέμορφου πρωτότυπου του 2019, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της του χρόνου, στοχεύοντας σε χαμηλές τιμές κι ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην La Repubblica, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FIAT, Olivier Francois, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το επερχόμενο μοντέλο. Όπως αναφέρει το Quattroruote, ο Francois δήλωσε ότι η FIAT «μπορεί και πρέπει να εξελίξει μια λύση που να βάλει σε δύσκολη θέση τους Κινέζους», βασισμένη στο πρωτότυπο Centoventi.

Το αφεντικό της FIAT είπε ότι το νέο ηλεκτρικό Panda θα αναβιώσει τις αρχές των προηγούμενων γενεών, υιοθετώντας μια προσέγγιση «less-is-more». Πρόσθεσε ότι το EV θα επικεντρωθεί στα «βασικά» αντί να είναι πολυτελές, με παρόμοιο τρόπο με το Panda πρώτης γενιάς του Giugiaro από τη δεκαετία του ’80.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.