ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Με τι τιμή ήρθε στην Ελλάδα η νέα Porsche Cayenne;

Οι ανανεωμένες Porsche Cayenne και Cayenne Coupé με αναβαθμίσεις ουσίας σε σχεδίαση και σε τεχνικό τομέα, ξεκίνησαν την εμπορική τους πορεία στη χώρα μας.

Με τι τιμή ήρθε στην Ελλάδα η νέα Porsche Cayenne;

Οι ριζικά αναβαθμισμένες Porsche Cayenne και Cayenne Coupé είναι πλέον διαθέσιμες για παραγγελία και στην ελληνική αγορά.

Εξωτερικά, το γερμανικό SUV απέκτησε νέο προφυλακτήρα εμπρός, ελαφρώς ανασχεδιασμένους προβολείς, πιο έντονα τόξα στα φτερά και αναθεωρημένο πίσω μέρος, με νέα φωτιστικά σώματα και την πινακίδα κυκλοφορίας, πλέον, στον προφυλακτήρα.

Το εσωτερικό της εμπνέεται σχεδιαστικά από την ηλεκτρική Taycan. Φέρει τις ίδιες κυρτές οθόνες, με αυτήν του πίνακα οργάνων να είναι διαγωνίου 12,6’’, η κεντρική του συστήματος πολυμέσων έχει διαγώνιο 12,3’’, ενώ η προαιρετική οθόνη του συνεπιβάτη, φθάνει τις 10,9΄΄.

Παράλληλα, η νέα Cayenne δέχθηκε αναθεωρήσεις στο σύστημα της ανάρτησης με νέες ρυθμίσεις στην απόσβεση των αμορτισέρ (με τεχνολογία δύο βαλβίδων και ξεχωριστά στάδια επαναφοράς/συμπίεσης), ενώ όλες οι εκδόσεις τις εμπλουτίζονται με το σύστημα Active Suspension Management.

Κάτω από το καπό, στη βάση της γκάμας βρίσκεται ένας 3.0 lt V6 που αποδίδει πλέον 353 PS και 499 Nm ροπής. O ίδιος κινητήρας αποτελεί το θερμικό μέρος της Cayenne E-Hybrid, η οποία όμως στην ανανεωμένη εκδοχή της φέρει μια μεγαλύτερη μπαταρία (για υψηλότερη ηλεκτρική αυτονομία), της τάξεως των 25,9 kWh (έναντι 17,9 kWh), με τη συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται στους 469 PS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.