ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νέο Mazda3 με αναβαθμισμένη… οθόνη!

To φρεσκαρισμένο Mazda3 αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία με την αναβάθμισή του να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη οθόνη infotainment και μια νέα απόχρωση στην παλέτα του.

Νέο Mazda3 με αναβαθμισμένη… οθόνη!

Περίπου τέσσερα χρόνια από την έναρξη παραγωγής της τέταρτης γενιάς του, o Iάπωνας κατασκευαστής παρουσίασε στην εγχώρια αγορά, το ανανεωμένο Mazda3.

Eξωτερικά, οι αλλαγές περιορίζονται στη νέα απόχρωση Ceramic Metallic που προστέθηκε στην παλέτα. Στο εσωτερικό, ωστόσο, η οθόνη του infotainment μεγάλωσε σε διαστάσεις φτάνοντας τις 10,25″ από τις 8,8″ του σημερινού Mazda3.

Eπιπλέον, στην καμπίνα προστέθηκαν φωτιζόμενες θύρες USB-C και στην κεντρική κονσόλα βρίσκεται πλέον ένας ασύρματος φορτιστής.

Η σουίτα συστημάτων ασφαλείας, επεκτάθηκε χάρη σε ένα νέο σύστημα που ειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση που διασπάται η προσοχή του, ενώ πλέον το μοντέλο μπορεί να ανιχνεύσει περισσότερα εμπόδια μπροστά του, συμπεριλαμβανομένων και πεζών.

Τέλος, οι ιδιοκτήτες των Mazda3 με αυτόματο σασμάν μπορούν πλέον να εκκινήσουν τον κινητήρα αλλά και να λάβουν διάφορες ειδοποιήσεις και πληροφορίες για το αυτοκίνητο τους μέσω της εφαρμογής MyMazda.

Το ανανεωμένο Mazda3 θα λανσαριστεί στην αγορά της Ιαπωνίας τον Ιούνιο και αργότερα αναμένεται να φτάσει και στις αγορές της Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.