ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολική ανανέωση για το Mazda2

Το Mazda2 ανανεώνεται σε αισθητικό επίπεδο και αναβαθμίζεται σε εξοπλισμό και τεχνολογικά συστήματα ενισχύοντας τη θέση του στην αγορά των σουπερμίνι

Ολική ανανέωση για το Mazda2

Το μικρότερο μέλος της γκάμας της Mazda δέχεται ένα εφ’ όλης της ύλης φρεσκάρισμα που αφορά το αισθητικό κομμάτι τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του αλλά και αναβάθμιση στον εξοπλισμό του και τα τεχνολογικά του στοιχεία.

Αυτή είναι η δεύτερη ανανέωση για την 3η γενιά του μοντέλου μετά από εκείνη του 2019 και αναμένεται στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2023.

Το ανανεωμένο Mazda2 φέρει νέα μάσκα με ανασχεδιασμένους προβολείς και πιο σπορ σχεδίασης προφυλακτήρα στο εμπρός μέρος, ενώ ανασχεδιασμένα είναι τα φτερά, τα πίσω φώτα και ελαφρώς και ο πίσω προφυλακτήρας.

Η διαφορετικότητα της κάθε έκδοσης θα σηματοδοτείται από την εμπρόσθια μάσκα, η οποία θα είναι είτε χρωμίου είτε μαύρου γυαλιστερού χρώματος, ενώ τις αλλαγές συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης ζάντες των 15” ή 16” και τα νέα χρώματα στη διαθέσιμη παλέτα χρωμάτων του.

Τα παραπάνω στοιχεία που μπορούν να επιλεχθούν και μεμονωμένα, προσφέρουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης στο ανανεωμένο Mazda2, κάτι που έλειπε από την υπάρχουσα γενιά του.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν νέες επενδύσεις σε ταμπλό και καθίσματα ανάλογα και πάλι με την έκδοση αλλά και το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος.

Στην κορυφαία έκδοσή του το Mazda2 θα έχει δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων και επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, ενώ σε όλες ενσωματώνει νέο λογισμικό infotainment με ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay, διατηρώντας βεβαίως και την ασύρματη σύνδεση με συσκευές Android (Android Auto) της τωρινής του γενιάς.

Αναβαθμισμένος επίσης αναμένεται και ο εξοπλισμός του όσον αφορά στα στοιχεία άνεσης αλλά και τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που θα διαθέτει, όμως αντίθετα η τιμή του δεν αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά παραμένοντας ένα από τα πιο προσιτά σουπερμίνι της αγοράς.

Τέλος, δεν θα υπάρξει καμία διαφορά στην διαθέσιμη γκάμα κινητήρων του Mazda2, με τις επιλογές να παραμένουν οι εκδόσεις των ήπια υβριδικών Skyactiv-G κινητήρων, με 75, 90 και 115 ίππους και την επιλογή να συνδυαστούν είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.